FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
Weatherproof SUV

Veilig in de winter, precies in de zomer.

Aramid-garantie
Tevredenheidsgarantie

Gewaardeerde 4.6 gebaseerd op 13 klantentests 4.613

Voor meer dan vier seizoenen

Veilig in de winter, precies in de zomer.

De high-performance Nokian Weatherproof SUV draagt en verdraagt zeker en beslist hoge wielbelastingen op wegen met ijs en sneeuw, op onverharde wegen en zelfs op wegen met verraderlijke brij. Het revolutionaire All-Weather concept van Nokian Tyres combineert een betrouwbare veiligheid in de winter met de precieze rijstabiliteit en de zekere handling van onze zomerbanden. Een speciale stijfheidszone in het schoudergebied tussen de loopvlakblokken verbetert de precisie en het rustige rijkarakter met name op droge wegen.

  • SUPERIEUR OP SNEEUW, EEN UITSTEKENDE GRIP ZELFS OP NATTE WEGEN
  • HET HELE JAAR DOOR DUURZAME, HOGE PRESTATIES
  • EXTREEM STABIEL EN COMFORTABEL RIJGEDRAG
Officieel goedgekeurd als winterband Officieel goedgekeurd als winterband
Nokian Weatherproof SUV

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

Uitstekende grip in de winter

De steile oppervlakgeometrie van het loopvlak is zorgvuldig geoptimaliseerd voor een uitstekende grip op besneeuwde en natte wegen.

Lees meer

Extreme grip, effectieve preventie van slushplaning

De groeven voeren het water dat zich tussen de band en de weg bevindt op een effectieve manier af, zodat slushplaning en aquaplaning wordt voorkomen.

Lees meer

Meer veiligheidsinnovaties

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie Lees meer
Nokian Tyres is een pionier op het gebied van milieuvriendelijkheid in de bandenbranche en is 's werelds eerste bandenfabrikant die bij de productie volledig gebruikmaakt van oliën met een laag PAK-gehalte. Gezuiverde oliën Lees meer
Evenwichtig en stabiel rijgedrag Stijve zone Lees meer
Veiligheid opmodderigeennatte wegen Gepolijste groeven Lees meer
Verhoogt veiligheid en rijcomfort DSI en WSI indicatoren Lees meer
Verbetert de veiligheid en comfort Informatieveld Lees meer
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.

Onderscheidingen en tijdschriftentests

Autobild Allrad
3e plaats "Goed"

Autobild Allrad 5/2018

Duitsland

Nokian Weatherproof SUV 235/60R18

De band wordt geprezen om zijn korte remafstand op zowel besneeuwde als natte wegen. Hij heeft een hoge aquaplaningveiligheid.

Testwinnaar

Firmenauto 2/2017

Duitsland

Nokian Weatherproof SUV 215/60R17

Goede prestaties in de winter, met veilige tractie en remmen op sneeuw. Zeer goed gebalanceerd op natte oppervlakten met uitstekende aquaplaningeigenschappen. Direct en veilig in snelle veranderingen van rijstrook op droge oppervlakten. Een overtuigende testwinnaar.