Nokian WR SUV 4

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

#nieuw #aramid-garantie #tevredenheidsgarantie #elektrischevoertuigen

3.8 | 6 reviews
Laat
16" 17" 18" 19" 20" 21" Alles
Laat de dealers zien

Wees de winter voor

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

De nieuwe Nokian WR SUV 4 winterband is een veilige en betrouwbare keus voor SUV’s en crossovers. Hij is speciaal ontwikkeld voor Midden-Europese SUV-rijders en garandeert de best mogelijke prestaties op sneeuw, brij en bij hevige regen door het bieden van een superieure grip op nat wegdek en een precieze handling. De robuuste en duurzame structuur gecombineerd met de Aramid Sidewalls garandeert dat de band stabiel is en de impacts en scheuren kan weerstaan, die kunnen ontstaan tijdens het rijden.

Het beste in de sneeuw: getest dor TÜV SÜD

* In opdracht van Nokian Tyres door TÜV SÜD Product Service GmbH getest in de periode februari-mei 2018. Bandenmaat: 235/60 R18 107V. Testvoertuig: Audi Q5 2.0 TDI, Audi A8 3.0 TDI. Testlocaties: Papenburg (D), Wachauring (A), Ivalo (FIN), Garching (D), FAKT Motion (D). Rapportnr. 713121973.

Officieel goedgekeurd als winterband

We raden deze band ook aan voor elektrische en hybride auto's!

Lees verder

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

Met name ontwikkeld voor de Midden-Europese wegen kan de nieuwe Nokian WR SUV 4 alle vormen van het koude seizoen moeiteloos en effectief aan. De beste prestaties op sneeuw, brij en regen laten u genieten van de speelse kant van het winterseizoen.

Bekijk de video!

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

Tevredenheids­garantie Nokian Tyres

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.

Tevredenheidsgarantie Nokian Tyres

Nokian Tyres Aramid-garantie

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.

Nokian Tyres Aramid-garantie

Onderscheidingen en tijdschriftentests

1.plaats

OFF ROAD MAGAZIN 9/2018
Duitsland
WR SUV 4 235/60 R 18

WR SUV 4's sneeuw- en ijsprestaties, maakt de band de beste allrounder. Volgens het tijdschrift is de WR SUV 4 de enige band die algemene resultaten op een goed constant niveau levert onder alle omstandigheden: De nieuwe WR SUV 4 heeft de beste sneeuwrem- en acceleratieprestaties in combinatie met verbeterde zomereigenschappen.

Het meest recente nieuws over Nokian WR SUV 4

14.03.2018
Wees de winter te slim af met de nieuwe Nokian WR SUV 4

Laat alles zien

Lees meer op de productpagina