Bandenkiezer voor bestel- / vracht- / lichte vrachtwagens

Bandenkiezer voor bestel- / vracht- / lichte vrachtwagens

Kies de beste banden voor uw bestelwagen / vrachtwagen / lichte vrachtwagen

De bandenkiezer helpt u bij het kiezen van de best passende banden voor uw transportwagen op basis van uw soort vrachtwagen of de maatspecificatie.

 

Vind de banden die het best bij u passen

Kies de juiste banden voor uw bestelwagen

Weet u niet precies welke bandenmaat uw bestelwagen heeft? U bent niet de enige, aangezien de verhoudingen nogal kunnen verschillen van de standaardmaten van banden voor personenauto's en SUV‘s. Gelukkig kunt u onze bandenkiezer hierboven gebruiken om uit te zoeken welke banden op uw voertuig passen. Vul gewoon het model van uw bestelwagen of lichte vrachtwagen in en klik op zoeken om maatsuggesties te krijgen. Als u al weet welke maat u voor uw bestelwagen nodig hebt, kunt u in plaats daarvan op het tabblad bandenmaat klikken en de juiste afmetingen invullen om de beschikbare producten voor u te zien.

Nokian Tyres verzamelt al vele jaren gegevens van autofabrikanten en houdt een solide database bij van op elk model passende banden. Zo weet de bandenkiezer welke band bij uw behoeften past, gebaseerd op de meest voorkomende modellen bestelwagens, vrachtauto's of lichte vrachtwagens in Nederland.

Begin met het kiezen van een nieuwe set banden voor uw bestelwagen met het hulpmiddel hierboven en bekijk ons volledige assortiment van banden voor transportwagens. We hebben naar gelang van uw rijbehoeften verschillende passende producten ontwikkeld, die u onder alle omstandigheden gemoedsrust zullen bieden.

Tip: Het is belangrijk om rekening te houden met het draagvermogen van de banden wanneer u banden koopt voor zwaardere voertuigen, zoals bestelwagens of campers. Hoe hoger het draagvermogen, hoe meer gewicht de banden aankunnen. Let op de XL-markering die staat voor extra draagvermogen als u van plan bent uw voertuig zwaarder dan normaal te beladen.

Tip: u kunt de gewenste bandenmaat meestal terugvinden in de gebruikershandleiding van uw auto of op de zijkant van uwe huidige banden (zie onderstaande afbeelding).

Vind uw dichtstbijzijnde Nokian Tyres-dealer

Met meer dan 19.000 dealers in ons netwerk in Midden-Europa zijn we er zeker van dat u in de dichtstbijzijnde bandenwinkel in Nederland vakkundige experts kunt vinden die klaar staan om u van dienst te zijn. Ga gewoon naar onze “zoek dealer”-pagina en ontdek het zelf.