BANDENKIEZER VOOR CUV / SUV / PICK-UP

BANDENKIEZER VOOR CUV / SUV / PICK-UP

Zoek de beste banden voor uw Sport Utility Vehicle

Gebruik deze bandenkiezer om geschikte Sport Utility Vehicle-banden te zoeken op basis van uw autoklasse of de maat van onze banden.

 

Vind de banden die het best bij u passen

Vind de banden voor uw CUV / SUV / pick-up

Weet u niet zeker welke maat nodig is voor uw voertuig? Dat moet u weten voordat u kunt gaan nadenken over welke band voor u geschikt zou kunnen zijn. Daarom heeft Nokian Tyres als hulpmiddel een bandenkiezer ontwikkeld waarmee u gemakkelijker geschikte bandenmaten kunt vinden.

Kies gewoon de fabrikant, het bouwjaar en het model van uw voertuig in de bovenstaande velden en klik op zoeken om de resultaten te krijgen.

Als u de maat al weet, kunt u in plaats daarvan de bandenkiezer gebruiken om op uw bandenspecificaties te zoeken. U krijgt dan een volledige lijst van onze beschikbare producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Nokian Tyres heeft een uitgebreide database van bijna alle mogelijke SUV-, CUV- en pickup-modellen op de Nederlandse markt. De database is gekoppeld aan ons productportfolio van banden die op elk groter voertuig passen en zal u helpen bij het vinden van de juiste bandenmaat.

Tip: Als u een krachtige motor hebt, moet u naast de maat ook de snelheidsindex van de band in de gaten houden. Hoe hoger de snelheidsindex, hoe hoger de snelheid die de banden aankunnen zonder prestatieverlies.

Vind de maat voor uw volgende SUV-/ CUV-/ pick-up band met het hulpmiddel hierboven en vergelijk onze verschillende producten die allemaal zorgen voor gemoedsrust onder alle omstandigheden.

Vind uw dichtstbijzijnde Nokian Tyres-dealer

We hebben een vast netwerk van betrouwbare partners en dealers in heel Nederland. Op de “zoek dealer”-pagina kunt u de dealer zoeken en kiezen die het beste bij u past.