Bandenkiezer voor personenauto´s

Bandenkiezer voor personenauto´s

Kies de beste banden voor uw personenauto

Gebruik deze bandenkiezer om een geschikte band voor uw auto te vinden op basis van uw automodel of bandenmaat.

 

Vind de banden die het best bij u passen

Selecteer uw personenwagenband

Weet u niet zeker welke banden u nodig heeft? De eerste stap bij het kopen van nieuwe banden is om erachter te komen welke maat bij uw auto past. Voor degenen die dit niet weten, hebben we een bandenkiezer ontwikkeld die een geschikte bandenmaat voorstelt voor bijna elk voertuig dat er is, ongeacht of u een SUV, een auto of een bestelwagen hebt. U kunt ook uit de beschikbare producten kiezen door de breedte, hoogte en velg van uw huidige banden in ons hulpmiddel in te voeren, als u deze al weet.

Nokian Tyres vervaardigt banden in maten die passen op bijna elk voertuig dat in Nederland wordt gebruikt, of het nu oude klassiekers zijn of dat ze net van de productieband komen. Het maakt niet uit of u in een comfortabele sedan of coupé rijdt, een compacte hatchback, een stijlvolle cabriolet of een praktische stationwagen, wij produceren banden die alle rijomstandigheden in alle seizoenen aankunnen, zomer en winter.

Tip: u kunt de aanbevolen bandenmaat meestal vinden in de gebruikershandleiding van uw auto of op de zijwang van uw huidige banden.

Begin uw bandenaankoop met behulp van de bovenstaande bandenkiezer, zoek uw perfect passende personenautoband op en bekijk onze geschikte producten die u onder alle omstandigheden gemoedsrust zullen geven.

 

Vind uw dichtstbijzijnde Nokian Tyres-dealer

We hebben meer dan 19.000 betrouwbare en competente wederverkopers van onze uitstekende producten in heel Midden-Europa. Op de browserpagina voor wederverkopers kunt u de geschiktste of dichtstbijzijndste wederverkoper in Nederland zoeken en filteren.