Media

Media

Expert in extreme omstandigheden en een veiligheidspionier

Informatie, verhalen en plaatjes over de activiteiten van ´s werelds meest noordelijke bandenproducent.

Presmateriaalbank

De materialenbank bevat bijvoorbeeld perskits, de belangrijkste originele logo’s, de meest recente productfoto’s en -brochures, ready-made kennisgevingsvoorbeelden, video’s en technische handleidingen. De productfoto’s mogen worden gebruikt in krantenartikelen, enz., zolang de bron wordt vermeld.

Persmaterialen
Login naar de persmateriaalbank
Vraag een toegangscode aan voor de persmateriaalbank

TESTSUCCES

TESTSUCCES

Onze complexe productenreeks is op maat gemaakt voor verschillende markten en hij blijft jaar na jaar successen behalen in tijdschriftentests. U kunt onder alle omstandigheden op onze test winnende producten aan. Hier is een overzicht van de vergelijkende tests, waar onze zomer- en winterproducten aan deel hebben genomen!

GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS

De wortels van 's werelds meest noordelijke bandenproducent gaan meer dan honderd jaar terug. Vandaag de dag vinden we de gedurende de vele tientallen jaren vergaarde expertise terug in innovaties die veilig rijden en gemoedsrust bieden aan miljoenen weggebruikers. Onze geschiedenis is mogelijk lang, maar ons verhaal begint nog maar net!

ONZE WERELDRECORDS

ONZE WERELDRECORDS

Testen onder extreme omstandigheden behoort tot de kern van de activiteiten en vereist unieke vaardigheden. We moeten nieuwe dingen proberen en onze grenzen opzoeken. Alleen dan kunnen wij banden ontwikkelen die veiliger en duurzamer zijn.

Voor de pers

Marketing and Communications

We behandelen mediavragen met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten van Nokian Tyres en zijn internationale activiteiten. We helpen de media graag per e-mail via [email protected] of [email protected].

U kunt ook onze sectie voor de media bekijken. We hebben daar de laatste persberichten, publicaties etc. verzameld.

Marketing

Zuzana Seidl
Marketing and communications manager
Tel. +420 222 507 815
e-mail
Zuzana.Seidl@nokiantyres.com

Algemene media, automedia

Zuzana Seidl
Marketing and communications manager
Tel. +420 222 507 815
e-mail
Zuzana.Seidl@nokiantyres.com