FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian Tyres Aramid-garantie

Bescherming bij schade aan de zijwand

Onze SUV-banden gaan lang mee en bieden bescherming in verrassende situaties. Zeer robuuste Aramid-stapelvezels, die ook met succes worden gebruikt in kogelvrije vesten, maken de zijwand stijver en sterker, zodat hij bijzonder bestendig wordt tegen slijtage en insneden.

Om u volledig te overtuigen van onze robuuste banden:
Als u uw banden aanschaft bij een van de erkende verkooppunten, valt incidentele schade aan de zijwand van de banden onder de Nokian Tyres Aramide-garantie en ontvangt u gratis een nieuw, gelijkwaardig product.

Bekijk de video

Wat te doen bij schade aan de band?

1 Breng de beschadigde band naar de verkoper

Deze zal eerst bepalen of de garantie nog van kracht is door uw Aramid-garantiekaart van Nokian Tyres en het oorspronkelijke aankoopbewijs voor de band te controleren, en door na te gaan of er aan de overige voorwaarden (beperkingen) voor de Aramid-garantie wordt voldaan.

2 De retailer zorgt voor gratis montage

Als er aan alle voorwaarden voor de Aramid-garantie is voldaan, zal de Aramid-retailer de beschadigde band kosteloos vervangen door een nieuw, vergelijkbaar Nokian Tyres-product.

3 De retailer vult het formulier in

De Aramid-retailer vult samen met u het formulier op de achterkant van deze kaart in. De Aramidretailer kopieert het formulier, en u houdt de originele Aramid-kaart zelf.

Op welke banden is de Aramid-garantie van toepassing?

De Nokian Tyres Aramid-garantie geldt voor banden die tussen 01-03-2020 en 28-02-2021 bij een erkend verkooppunt zijn aangeschaft. Deze garantie is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

REGISTREER UW ARAMID-GARANTIE

De Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.