HET IS EEN PRACHTIGE REIS

Ongeacht wat hobbels en plassen is het leven een mooie reis.

Onze passie is om uw reis te ondersteunen door veiligheid en gemoedsrust te bieden voor die strakkere bochten en regendagen die we allemaal tegenkomen.

Met de presentatie van onze nieuwe, moderne zomerbanden zetten we de volgende stap in deze reis en brengen we eersteklas veiligheid, kwaliteit en balans in uw dagelijks leven.

Bekijk de film

VERTROUW EN RELAX

Af en toe voelen we allemaal de behoefte om ons los te maken van ons snelle alledaagse leven en opnieuw verbinding te maken met onszelf. Voor sommigen van ons betekent het de natuur verkennen en de wereld bewonderen, voor anderen tijd doorbrengen met onze geliefden. Soms is er alleen een moment van eenzaamheid nodig om de jachtige geest te pauzeren en te kalmeren. Op andere momenten stelt het verkennen van de omgeving buiten de gebaande paden ons in staat om ons te koesteren in de puurheid van het huidige moment.

Banden zijn niet alleen een noodzaak. Ze horen thuis in ons dagelijks leven en zorgen ervoor dat we veilig en rustig op onze bestemming aankomen, maar ze stellen ons ook in staat om de wereld om ons heen te waarderen. Of u nu op een bekende route naar uw werk reist of plaatsen ontdekt, waar de tijd stil is blijven staan: u moet op uw banden kunnen vertrouwen.

De nieuwe Nokian Powerproof SUV - Nauwkeurige besturing, aangenaam rijgevoel

De nieuwe Nokian Powerproof SUV is een UHP zomerband, ontworpen voor krachtige SUV's die op de Midden-Europese snelwegen rijden. Omdat de nieuwe Nokian Powerproof SUV is ontworpen voor veilig en zorgeloos rijden, biedt de band gemoedsrust bij zowel het met hoge snelheden wissellen van rijstroken als bij het plotseling moeten remmen. De Dual Zone Safety technologie die gebruikt is in de testwinnende versie voor personenauto‘s, zorgt ervoor dat het contactoppervlak van de Nokian Powerproof SUV precies en exact blijft, zowel op regenachtige snelwegen als op zonovergoten boulevards.

Gemoedsrust voor strakkere bochten

De logische en stabiele besturing wordt gecombineerd met geoptimaliseerde grip op nat wegdek. Naast een sterke en verbeterde SUV-structuur is de Nokian Powerproof SUV uitgerust met de unieke Aramid Sidewall technologie van Nokian Tyres. De structuur van de zijwang bevat extreem sterke aramidevezels, waardoor de banden beter bestand zijn tegen plotselinge schokken en stoten die anders een autorit gemakkelijk zouden kunnen verstoren.

Bekijk de film

WAAR HAALT U UW KRACHT VANDAAN?

Grind rammelt in de wielkasten en het asfalt van een bergweg straalt midzomerwarmte uit. Hieronder is het drukke en lawaaierige Monte Carlo en de turquoise Middellandse Zee, terwijl een SUV de nauwe kronkelige weg beklimt. Achter het stuur zit de tweevoudige F1-wereldkampioen Mika Häkkinen, op weg naar zijn geheime uitje.

- Soms moet ik tijd voor alleen mezelf hebben. Het is heel belangrijk voor mij dat ik kan gaan waar ik wil, wanneer ik wil, onthult Häkkinen.

- Daarom waardeer ik stabiliteit, betrouwbaarheid en rijcomfort. De Nokian Powerproof SUV is een bewonderenswaardige combinatie van eersteklas prestaties, extreme duurzaamheid en een aangenaam rijgevoel. Hij geeft u vertrouwen en dat biedt op zijn beurt veiligheid, vat Häkkinen samen.

Bekijk de film

De nieuwe Nokian Wetproof SUV - Extreme veiligheid op nat en droog wegdek

De nieuwe Nokian Wetproof SUV is een veilige en betrouwbare zomerband voor kleine en middelgrote SUV's. De belangrijkste kenmerken van de band zijn de uitstekende remprestaties op nat wegdek en een krachtige weerstand tegen aquaplaning, waardoor zelfs op regenachtige dagen rijden makkelijk en comfortabel is. De Nokian Wetproof SUV beschikt over een unieke veiligheidszone-technologie, speciaal ontwikkeld voor wisselende zomeromstandigheden.

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

Het geheim achter de voortreffelijke combinatie van natte en droge eigenschappen is de Dual Zone Safety-technologie. De Stability Zone op de buitenschouder van de band zorgt voor een evenwichtig rijgevoel, terwijl de Wet Safety Zone aan de binnenkant de weerstand tegen aquaplaning maximaliseert. De grip van de band op nat wegdek behoort in klasse A tot één van de beste op de markt. Aramid Sidewalls bieden meer duurzaamheid en bescherming voor veeleisende rijsituaties.

Bekijk de film

DUURZAME VEILIGHEID

De kern van de productontwikkeling van Nokian Tyres is veiligheid. We weten dat zomerbanden veilig en betrouwbaar moeten werken van de lenteochtenden tot de late herfst, wat betekent dat zomerbanden geen producten voor één seizoen zijn.

Als u geniet van de zonnige en mooie zomerdagen, vergeet u gemakkelijk de gladde opritten en doorweekte wegen die uw banden ook moeten beheersen.

De speciale expertise, duurzame veiligheid en milieuvriendelijkheid van Nokian Tyres zorgen ervoor dat onze nieuwe generatie zomerbanden stabiele prestaties en gemoedsrust bieden voor alle omstandigheden.

Bekijk de film

Band voor personenauto's

NOKIAN POWERPROOF - EEN AANGENAME BALANS

De Nokian Powerproof zomerband beheerst alle vormen van de Midden-Europese zomer. Het rijgevoel is uiterst stabiel en logisch en biedt geen verrassingen bij acuut remmen of snelle rijstrookwisselingen. De nieuwe Nokian Powerproof straalt kwaliteit uit en behoort tot de top van banden voor personenauto's: de UHP-categorie.

"BESTE BALANS: goede all-round prestaties zorgden voor een overwinning voor Nokian." Een welverdiende overwinning voor Nokian, met een evenwichtige prestatie in zowel natte als droge tests. " Testwinnaar / Auto Express 7/2019

KLIK HIER VOOR MEER

Band voor personenauto's

NOKIAN WETPROOF- DE VIJAND VAN AQUAPLANING

De testwinnende Nokian Wetproof is een veilige en betrouwbare zomerband voor personenauto's. Hij biedt de best mogelijke combinatie van natte en droge eigenschappen en veiligheid en rijvertrouwen in alle omstandigheden. De lagere rolweerstand verhoogt de brandstofefficiëntie en ondersteunt milieuvriendelijk rijden.

"Zeer veilige prestaties op nat wegdek met een hoog gripniveau. De beste remprestaties op nat wegdek in de test. Zeer betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen, ook in droge omstandigheden." Testwinnaar / Auto Motor und Sport 7/2019

KLIK HIER VOOR MEER

Nokian Powerproof SUV

De grootteselectie van de Nokian Powerproof SUV biedt 29 producten van 17 tot 21 inch, met snelheden van V (240 km / u), W (270 km / u) en Y (300 km / u). De nieuwe producten zullen in het voorjaar van 2020 beschikbaar zijn voor de consumenten.

Nokian Powerproof SUV

Nokian Wetproof SUV

De Nokian Wetproof SUV wordt aangeboden in de snelheidscategorieën H (210 km / u), V (240 km / u) en W (270 km / u), en het groottebereik omvat 27 items van 16-inch tot 19-inch. De nieuwe producten zullen in het voorjaar van 2020 beschikbaar zijn voor de consumenten.

Nokian Wetproof SUV

Voor media

Welkom bij onze database met beeldmateriaal! Hier kunt u de foto's en video's van beide nieuwe producten vinden. U kunt al het materiaal gratis gebruiken, zolang u de bron maar vermeldt.

Material Bank