Het is een prachtige reis

Ongeacht wat hobbels en plassen is het leven een mooie reis.

Onze passie is om uw reis te ondersteunen door veiligheid en gemoedsrust te bieden voor die strakkere bochten en regendagen die we allemaal tegenkomen.

Met de presentatie van onze nieuwe, moderne zomerbanden zetten we de volgende stap in deze reis en brengen we eersteklas veiligheid, kwaliteit en balans in uw dagelijks leven.

Gemoedsrust voor strakkere bochten

Nokian Powerproof

Aangenaam evenwicht

De nieuwe Nokian Powerproof zomerband kan alle vormen van de zomer aan met een aangename balans. De uiterst stabiele handling en logische besturing bieden gemoedsrust voor zowel snelle rijstrookwisselingen als plotseling remmen. De Nokian Powerproof straalt kwaliteit en rijcomfort uit en behoort tot de hoogste categorie banden voor personenauto's: de UHP-categorie.

Het Dual Zone Safety-concept zorgt ervoor dat het contactoppervlak van de Nokian Powerproof nauwkeurig en precies blijft, zowel op gladde snelwegen als op zonovergoten boulevards. De F1-wereldkampioen Mika Häkkinen heeft met zijn expertise ook bijgedragen aan het testen van dit premiumproduct met uitstekende handlingeigenschappen. Het prestatiemerkteken van de onafhankelijke TÜV SÜD-testorganisatie communiceert veelzijdige en uitgebreide prestaties.

Bekijk de film Klik hier voor meer

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

Nokian Wetproof

De vijand van aquaplaning

De nieuwe Nokian Wetproof is een veilige en betrouwbare zomerband voor personenauto's. De belangrijkste kenmerken van de band zijn uitstekende remprestaties op nat wegdek en een krachtige weerstand tegen aquaplaning, waardoor u zelfs op regenachtige dagen gemakkelijk en comfortabel rijdt.

Het geheim achter de perfect afgestemde balans tussen natte en droge eigenschappen is het nieuwe Dual Zone Safety concept. Deze unieke veiligheidszonetechnologie biedt veiligheid en rij-vertrouwen in alle omstandigheden, terwijl verminderde rolweerstand het brandstofverbruik verbetert en ecologisch rijden ondersteunt. Als bewijs van uitmuntendheid heeft de Nokian Wetproof het TÜV Tyre Performance Mark toegekend gekregen. Deze onderscheiding van de onafhankelijke TÜV SÜD-testorganisatie bevestigt dat de Nokian Wetproof gunstig afsteekt in vergelijking met premiumconcurrenten voor wat betreft kwaliteit en prestaties.

Bekijk de film Klik hier voor meer

Duurzame veiligheid en gemoedsrust

De kern van de productontwikkeling van Nokian Tyre is veiligheid. We weten dat zomerbanden veilig en betrouwbaar moeten werken, van de lenteochtend tot de late herfstijzel, wat betekent dat zomerbanden geen éénseizoensproducten zijn.

Wanneer u geniet van de zonnige en mooie zomerdagen, vergeet u gemakkelijk de glibberige opritten en de met regen doordrenkte wegen die uw banden ook aan moeten kunnen.

De speciale expertise van Nokian Tyres, duurzame veiligheid en milieuvriendelijkheid zorgen ervoor dat onze nieuwe generatie zomerbanden stabiele prestaties en gemoedsrust bieden voor alle omstandigheden.

Bekijk de film

Nokian Powerproof

De uitgebreide maatselectie van Nokian Powerproof bestaat uit 51 producten van 17 tot 20 inch, met snelheden van W (270 km / h) en Y (300 km / h). De nieuwe producten zullen in het voorjaar van 2019 voor de consument beschikbaar zijn.

Powerproof productkaart TUV SUD certificate

Nokian Wetproof

De nieuwe Nokian Weatherproof wordt aangeboden in snelheidscategorieën T (190 km / h), H (210 km / h), V (240 km / h) en W (270 km / h), en het uitgebreide maataanbod omvat 46 items van 14-inch naar 20-inch.

Wetproof productkaart TUV SUD certificate

Voor media

Welkom bij onze database met beeldmateriaal! Hier kunt u de foto's en video's van beide nieuwe producten vinden. U kunt al het materiaal gratis gebruiken, zolang u de bron maar vermeldt.

Klik hier voor meer