Search for suitable tyres

DE NIEUWE NOKIAN WR SUV 4 WINTERBAND - Overtroef de winter

De nieuwe Nokian WR SUV 4 levert een uitzonderlijke combinatie van sneeuwprestaties, precieze handling en een superieure natte grip op gladde wegen en wegen met natte sneeuw. Het Climate Grip Concept van Nokian Tyres kan de plotselinge veranderingen in rij-omstandigheden aan en leidt u en uw familie veilig door de winter.

Bekijk de video

Scroll naar beneden

NOKIAN WR SUV 4

Soms sneeuwt het wanneer u dit het minst verwacht. Het ene moment lijkt de lucht helder en het volgende moment sneeuwt het.

Of u nu op op de snelweg rijdt, in druk stadsverkeer of op idyllische bergwegen, de omstandigheden kunnen plotseling en onverwacht verraderlijk worden. Met name ontwikkeld voor de Midden-Europese wegen kan de nieuwe Nokian WR SUV 4 alle vormen van het koude seizoen moeiteloos en effectief aan. De beste prestaties op sneeuw, brij en regen laten u genieten van het winterseizoen.

Wees voorbereid en kom de winter goed door.

NOKIAN WR SUV 4


Bekijk de video

Eersteklas handling in alle winterse omstandigheden

Gericht op het verminderen van het verrassingselement zijn de wintereigenschappen van de Nokian WR SUV 4 gebaseerd op het nieuwe Climate Grip Concept. Bestaand uit een uniek lamellensysteem, een winterrubbermengsel en een directioneel loopvlakpatroon kan deze innovatie alle vormen van de winter moeiteloos en effectief aan.

Uitstekende handling op nat wegdek en op wegen met brij en sneeuw

Maximale stabiliteit en rijcomfort

Extreme duurzaamheid

Wees de winter te slim af met de nieuwe Nokian WR SUV 4