FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
Snowproof

Premium winterband voor personenwagens

Nieuw
Tevredenheidsgarantie

Gewaardeerde 4.6 gebaseerd op 12 klantentests 4.612

Gemoedsrust voor winterse wegen

Premium winterband voor personenwagens

Het nieuwe topproduct, van de uitvinder van de winterband, is een meesterlijke combinatie van arctische expertise en een diepgaand begrip van de alpine winter. Ervaar totale controle, voortreffelijke winterveiligheid en een gebalanceerd rijgevoel onder alle omstandigheden, van sneeuw tot modderig en een nat wegdek.

  • EERSTEKLAS GRIP OP BESNEEUWD, MODDERIG EN NAT WEGDEK
  • VOORSPELBARE EN EVENWICHTIGE RIJERVARING
  • ZEER LAGE ROLWEERSTAND BESPAART BRANDSTOF EN BEHOUDT HET MILIEU

* In opdracht van Nokian Tyres door TÜV SÜD Product Service GmbH getest in de periode maart-april 2019. Bandenmaat: 205/55 R16 91H. Testvoertuig: VW Golf VII. Testlocaties: ATP Papenburg (D), White Hell Ivalo (FIN), Nokia (FIN), TÜV SÜD PS Garching (D), Neubiberg (D). Rapport nr. 713154270-PM.

Officieel goedgekeurd als winterband Officieel goedgekeurd als winterband
Nokian Snowproof

Maak kennis met de nieuwe Nokian WR Snowproof. Een band van ons voor u.

Maximale veiligheid tot het uiterste - zoals een veiligheidsgordel

Het hart van de Nokian WR Snowproof is de Alpine Sense Grip-technologie waardoor de band zich aan wisselende winterse omstandigheden kan aanpassen en daarmee altijd een veilige en voorspelbare rijervaring biedt. De band biedt uitstekende grip in de winter en zorgt voor controle in de meest extreme rijsituaties.

Lees meer

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.

Afbeeldingen van Nokian Snowproof

Show photo gallery