FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube

Nokian
WR A3

Deze spikeloze winterband is speciaal ontwikkeld voor krachtige auto's en staat garant voor een nauwkeurig en betrouwbaar stuurgevoel, zelfs bij hoge snelheden.

Vergeet het weerbericht maar

Deze spikeloze winterband is speciaal ontwikkeld voor krachtige auto's en staat garant voor een nauwkeurig en betrouwbaar stuurgevoel, zelfs bij hoge snelheden.

De Nokian WR A3 levert betrouwbare prestaties onder de wisselende winterse omstandigheden van Midden-Europa en biedt perfecte voertuigbeheersing, zelfs onder extreme rijomstandigheden.

  • UITSTEKENDE GRIP EN RIJGEVOEL ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN
  • STABIEL EN MAKKELIJK TE BEHEERSEN, ZELFS BIJ HOGE SNELHEDEN
  • RIJDT SOEPEL, SPAART DE NATUUR EN BESPAART BRANDSTOF
Officieel goedgekeurd als winterband Officieel goedgekeurd als winterband
Nokian WR A3

Vergeet het weerbericht maar

Bekijk de video!

Meer kilometers, minder lawaai

De inkepingen op de wanden van de longitudinale ribben regelen net als het oppervlak van een golfbal de luchtstroom en koelen het oppervlak van de band af.

Lees meer

Handling onder extreme omstandigheden

De Nanobase steunlaag maakt het voor de band mogelijk om te reageren op stuurcommando´s en om zelfs in extreme situaties beheersbaar te blijven.

Lees meer

Meer rijcomfort

Silent Sidewall Technology vergroot het rijcomfort door het elimineren van al het lawaai en alle vibraties die via het bandenloopvlak worden overgedragen vanaf het rijoppervlak.

Lees meer

Meer veiligheidsinnovaties

Nokian Tyres is op zijn eigen gebied een pionier qua milieuvriendelijkheid en het is ’s werelds eerste bandenproducent die in zijn productie gezuiverde, laag aromatische oliën heeft geïntroduceerd. Gezuiverde oliën Lees meer
U kunt ongeveer 30 mijl (50 km) op een platte band rijden, als de auto volledig belast is. Flat Run eigenschap (optioneel) Lees meer
Comfort en veiligheid DSI en WSI indicatoren Lees meer
Een betere grip onder alle winteromstandigheden Cryogenic Canola Compound Lees meer
Een stevigere structuur en een betere handling 3D sluitlamel Lees meer

Afbeeldingen van Nokian WR A3

Show photo gallery