FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu
Menu

Nokian
Powerproof SUV

De premium zomerband voor krachtige SUV's

Nieuw
Aramid-garantie
Tevredenheidsgarantie

Gewaardeerde 5 gebaseerd op 1 klantentests 51

Gemoedsrust voor strakkere bochten

De premium zomerband voor krachtige SUV's

De nieuwe Nokian Powerproof SUV is een premium UHP-band die is ontworpen voor krachtige SUV's. Omdat de nieuwe Nokian Powerproof SUV is ontworpen voor veilig en zorgeloos rijden, biedt de band gemoedsrust bij zowel het met hoge snelheden wissellen van rijstroken als bij het plotseling moeten remmen. Naast een sterke en verbeterde SUV-structuur is de Nokian Powerproof SUV uitgerust met de unieke Aramid Sidewall technologie van Nokian Tyres.

  • NAUWKEURIGE EN VOORSPELBARE BESTURING BIJ HOGE SNELHEDEN OP SNELWEGEN
  • MAXIMALE STABILITEIT EN EEN AANGENAAM RIJGEVOEL
  • EXTRA STERKE ARAMID SIDEWALLS VOOR ALLE AVONTUREN VAN HET LEVEN

In opdracht van Nokian Tyres door TÜV SÜD Product Service GmbH getest in de periode juni - juli 2019. Bandenmaat: 235/60 R18. Testvoertuig: Audi Q5 2.0TDI, VW Tiguan 2.0TDI, Audi Q7 3.0TDI, Toyota Hilux 2.5D. Testlocaties: Papenburg (D), Wachauring (A), Garching (D), Neubiberg (D). Rapport nr. 713160089-WS.

Nokian Powerproof SUV

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

STABILITEIT EN NAUWKEURIGE BESTURING

Het Dual Zone Safety-concept bestaat uit twee functionele zones. De Power Zone op de buitenschouder van de band zorgt voor nauwkeurige besturing, terwijl de Wet Safety Zone aan de binnenkant de veiligheid op natte wegen maximaliseert.

Lees meer

UITSTEKENDE GRIP EN MAXIMALE DUURZAAMHEID

Stabiliteit vanaf de eerste momenten van de lente tot het hete asfalt van de late zomer. Ontwikkeld voor veeleisend gebruik en hogere snelheden.

Lees meer

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.