FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Nokian
Wetproof SUV

Kleine en middelgrote SUV's

Binnenkort

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

Kleine en middelgrote SUV's

De nieuwe Nokian Wetproof SUV is een veilige en betrouwbare zomerband gemaakt voor de wegen van Midden-Europa. De uitstekende remprestaties op nat wegdek en de krachtige weerstand tegen aquaplaning maken het rijden makkelijk en comfortabel, zelfs op regenachtige dagen. De Nokian Wetproof SUV wordt geleverd met de Aramid Sidewall technologie van Nokian Tyres die meer duurzaamheid en bescherming biedt in veeleisende rijsituaties.

  • EXTREME VEILIGHEID OP NAT EN DROOG WEGDEK
  • STABILITEIT EN COMFORT OP TOPNIVEAU, OOK OP RUIGE WEGEN
  • EXTRA STERKE ARAMID-SIDEWALLS VOOR MAXIMALE DUURZAAMHEID
Nokian Wetproof SUV

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

VERFIJNDE BALANS VAN NAT EN DROOG

Het geheim achter de voortreffelijke combinatie van natte en droge eigenschappen is de Dual Zone Safety-technologie. De Stability Zone op de buitenschouder van de band zorgt voor een evenwichtig rijgevoel, terwijl de Wet Safety Zone aan de binnenkant de weerstand tegen aquaplaning maximaliseert.

Lees meer

MEER STABILITIET - SUPERIEUR NAT VEILIGHEID

Een stabiele rijgevoel met een effectieve weerstand tegen aquaplaning. De Responsive Lock concept is een nieuwe, innovatieve ontwerp dat de rijstabiliteit verhoogt zonder de veiligheid op nat wegdek in gevaar te brengen.

Lees meer