FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu
Menu

Nokian
Wetproof SUV

Kleine en middelgrote SUV's

Nieuw
Aramid-garantie
Tevredenheidsgarantie

Gewaardeerde 5 gebaseerd op 1 klantentests 51

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

Kleine en middelgrote SUV's

De nieuwe Nokian Wetproof SUV is een veilige en betrouwbare zomerband gemaakt voor de wegen van Midden-Europa. De uitstekende remprestaties op nat wegdek en de krachtige weerstand tegen aquaplaning maken het rijden makkelijk en comfortabel, zelfs op regenachtige dagen. De Nokian Wetproof SUV wordt geleverd met de Aramid Sidewall technologie van Nokian Tyres die meer duurzaamheid en bescherming biedt in veeleisende rijsituaties.

  • EXTREME VEILIGHEID OP NAT EN DROOG WEGDEK
  • STABILITEIT EN COMFORT OP TOPNIVEAU, OOK OP RUIGE WEGEN
  • EXTRA STERKE ARAMID-SIDEWALLS VOOR MAXIMALE DUURZAAMHEID

In opdracht van Nokian Tyres door TÜV SÜD Product Service GmbH getest in de periode juni - juli 2019. Bandenmaat: 255/55 R18. Testvoertuig: Audi Q5 2.0TDI, VW Tiguan 2.0TDI, Audi Q7 3.0TDI. Testlocaties: Papenburg (D), Wachauring (A), Garching (D), Neubiberg (D). Rapport nr. 713160089-PS.

Nokian Wetproof SUV

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

VERFIJNDE BALANS VAN NAT EN DROOG

Het geheim achter de voortreffelijke combinatie van natte en droge eigenschappen is de Dual Zone Safety-technologie. De Stability Zone op de buitenschouder van de band zorgt voor een evenwichtig rijgevoel, terwijl de Wet Safety Zone aan de binnenkant de weerstand tegen aquaplaning maximaliseert.

Lees meer

MEER STABILITIET - SUPERIEUR NAT VEILIGHEID

Een stabiele rijgevoel met een effectieve weerstand tegen aquaplaning. De Responsive Lock concept is een nieuwe, innovatieve ontwerp dat de rijstabiliteit verhoogt zonder de veiligheid op nat wegdek in gevaar te brengen.

Lees meer

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.