FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu
Menu

Nokian
Wetproof

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

Testwinnaar
Tevredenheidsgarantie

Gewaardeerde 4.3 gebaseerd op 16 klantentests 4.316

De vijand van aquaplaning

Gemoedsrust voor regenachtige dagen

De nieuwe Nokian Wetproof is een veilige en betrouwbare zomerband voor personenauto's. De belangrijkste kenmerken van de band zijn uitstekende remprestaties op nat wegdek en een krachtige weerstand tegen aquaplaning, waardoor u zelfs op regenachtige dagen gemakkelijk en comfortabel rijdt.

  • EXTREME VEILIGHEID VOOR NAT WEGDEK
  • MAXIMAAL COMFORT
  • GEMAKKELIJK ROLLEN BESPAART BRANDSTOF EN SPAART HET MILIEU

Getest door TÜV SÜD Product Service GmbH in juli 2018 in opdracht van Nokian Tyres. Bandenmaat: 205/55 R16; Testauto: VW Golf VII 2.0 TDI. Testlocaties: Papenburg (D), Wachauring (A); Rapport nr. 713135660

Nokian Wetproof

Een verfijnde balans tussen maximaal comfort en extreme veiligheid

Bekijk de video!

Eersteklas veiligheid op natte wegen

Het unieke Dual Zone Safety-concept zorgt voor gebalanceerd wegcontact en geavanceerde grip op nat wegdek.

Lees meer

Effectieve preventie van aquaplaning

Het Responsive Lock concept versterkt de uitstekende handling- en natte eigenschappen en ondersteunt de langsribben terwijl het water makkelijker van de band wegstroomt.

Lees meer

Aquaplaning-weerstand de luxe

Wanneer een band meer water tegenkomt dan het kan verspreiden, treedt aquaplaning op. De Nokian Tyres Coanda Technology versnelt het verwijderen van water door de waterstroom van de band weg te voeren en te verplaatsen en voorkomt zo op effectieve wijze gevaarlijke aquaplaning.

Lees meer

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.