Nokian
zLine SUV

De nieuwe, sportieve Nokian zLine SUV zomerband zorgt voor een precieze handling, extreme duurzaamheid, veiligheid voor veeleisende omstandigheden en een perfect rijplezier.

Testwinnaar
Aramid-garantie
Tevredenheidsgarantie
Elektrische voertuigen

Tough Cool Performer

De nieuwe, sportieve Nokian zLine SUV zomerband zorgt voor een precieze handling, extreme duurzaamheid, veiligheid voor veeleisende omstandigheden en een perfect rijplezier.

De sportieve Nokian zLine SUV zomerband biedt een precieze handling, extreme duurzaamheid en veiligheid voor veeleisende omstandigheden en een perfect rijplezier. Hij stuurt ook bij hoge snelheden logisch, snel en responsief. De Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie maakt de zijwanden sterker om nog beter impacts en sneden te weerstaan.

  • PRECIEZE EN STABIELE HANDLING BIJ HOGE SNELHEDEN
  • SPORTIEF, UITGEBALANCEERD EN KRACHTIG
  • EEN MET ARAMIDE VERSTERKTE STRUCTUUR VOOR EEN UNIEKE DUURZAAMHEID
  • EFFECTIEVE AQUAPLANINGPREVENTIE
Nokian zLine SUV

We raden deze band ook aan voor elektrische en hybride auto's!

Lees verder

Nokian zLine SUV – Tough cool performer

Bekijk de video!

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

Veiligheid op natte wegen

Agressieve bladgroeven kruisen de ribben in het centrale gebied en daarmee slaan ze het water effectief op en leiden het naar de longitudinale groeven.

Lees meer

Effectieve aquaplaningpreventie

De schoudergebieden hebben trompetgroeven, d.w.z. kogelvormige inkepingen die geoptimaliseerd zijn voor het wegstromen; ze slaan water op van tussen de band en de weg, waardoor ze het wegstromen versnellen van de hoofdgroeven richting de dwarse groeven en waardoor ze de grip maximaliseren.

Lees meer

Meer veiligheidsinnovaties

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie Lees meer
Nokian Tyres is op zijn eigen gebied een pionier qua milieuvriendelijkheid en het is ’s werelds eerste bandenproducent die in zijn productie gezuiverde, laag aromatische oliën heeft geïntroduceerd. Gezuiverde oliën Lees meer
Meer kilometers, minder lawaai Silent Groove Design Lees meer
Comfort en veiligheid Rijveiligheid- en aquaplaningindicator Lees meer
De Cornering Precision Shoulder (schouder voor precies bochtenwerk) zorgt voor een logische handling bij het wisselen van rijstrook en het nemen van bochten, samen met de asymmetrische, afgeronde groefhoeken die de stabiliteit ook verbeteren. Cornering Precision Shoulder Lees meer
Een preciezere handling, een betere natte grip zLine Coral Silica loopvlakmengsel Lees meer
Effectieve aquaplaningpreventie Gepolijste groeven Lees meer

Tevredenheidsgarantie Nokian Tyres

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.
Tevredenheidsgarantie Nokian Tyres

Nokian Tyres Aramid-garantie

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.
Nokian Tyres Aramid-garantie

Onderscheidingen en tijdschriftentests

Testwinnaar

Auto, Motor und Sport 8/2015

China

Nokian zLine SUV 255/55R18

Uitstekende totaalresultaten. De beste resultaten voor remmen en besturing op natte ondergrond. Ook bovenaan bij droge ondergrond, vanwege de nauwkeurige en veilige rijeigenschappen.

Testwinnaar “HIGHLY RECOMMENDABLE”

OFF ROAD 4/2015

Duitsland

Nokian zLine SUV 255/55 R18

De Nokian bereikt de beste waarden in remmen en handling op zowel droge als natte wegen.

Afbeeldingen van Nokian zLine SUV

Show photo gallery