GRIP ALS NOOIT TEVOREN

DE PRESTATIES VAN TESTWINNAARS

Talrijke innovaties, meer dan honderd patenten op winterbanden en jaar na jaar hoge scores in de tests van tijdschriften hebben de Nokian Hakkapeliitta en andere Nokian winterbanden legendarisch gemaakt.

Nokian WR A4

De nieuwe Nokian WR A4 combineert op optimale wijze hoogwaardig rijgedrag en betrouwbare grip in de winter. Deze band biedt een evenwichtige rijervaring voor sportieve auto´s in snel veranderende weersomstandigheden.
Lees meer

Nokian WR A4

Nokian WR D4

De Nokian WR D4 is een gripkampioen met unieke innovaties die zorgen voor veilig en uitgebalanceerd rijden op zowel natte als besneeuwde wegen.
Lees meer

Nokian WR D4

Nokian WR D3

De Nokian WR D3 biedt eersteklas grip en een uitstekende handling voor de gevarieerde winteromstandigheden, waar u in Midden-Europa mee te maken kunt krijgen.
Lees meer

Nokian WR D3

Nokian WR A3

De Nokian WR A3 levert betrouwbare prestaties onder de wisselende winterse omstandigheden van Midden-Europa en biedt perfecte voertuigbeheersing, zelfs onder extreme rijomstandigheden.
Lees meer

Nokian WR A3

Nokian Hakkapeliitta R2

The geavanceerde winterband voor de Scandinavische winter, voor bestuurders die absoluut rijcomfort, merkbare brandstofbesparingen en non-studded winterbandtechnologie eisen met de beste veiligheidskarakteristieken.
Lees meer

Nokian Hakkapeliitta R2