HET IS EEN PRACHTIGE REIS

Zomerbanden

Wilt u veilig rijden ongeacht de weersomstandigheden en uw route? Zware rijomstandigheden verrassen u zelfs in de zomer niet als u vertrouwt op de veilige, duurzame zomerbanden van Nokian Tyres en profiteert van de uitstekende prestaties, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Nokian eLine 2

De nieuwe Nokian eLine 2 zomerband met AA-label staat garant voor topprestaties onder alle weersomstandigheden. Nauwkeurig stuurgevoel en optimaal comfort.
Lees meer

Nokian eLine 2

Nokian iLine

Een zomerband die speciaal is ontwikkeld voor de Midden-Europese zomer: ideaal voor wie op zoek is naar prettig rijcomfort en maximale veiligheid bij elk weer. Deze band rolt licht af en biedt voordelig rijcomfort met aandacht voor het milieu.
Lees meer

Nokian iLine

Nokian Line

De Nokian Line zomerband past zich snel aan zomerweer aan. Deze band biedt de best mogelijke grip en een precieze rijgevoel, zelfs bij hoge snelheden op door de regen doorweekte wegen.
Lees meer

Nokian Line

Nokian zLine

De sportieve Nokian zLine is de professional voor veeleisende rijsituaties. Hij reageert onmiddellijk op stuurcommando´s en behoudt onder alle omstandigheden een perfect gevoel voor de weg.
Lees meer

Nokian zLine