FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

HET IS EEN PRACHTIGE REIS

Zomerbanden

Wilt u veilig rijden ongeacht de weersomstandigheden en uw route? Zware rijomstandigheden verrassen u zelfs in de zomer niet als u vertrouwt op de veilige, duurzame zomerbanden van Nokian Tyres en profiteert van de uitstekende prestaties, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Nokian Powerproof

Nieuw Tevredenheidsgarantie

High-performances, sportieve auto's

De nieuwe Nokian Powerproof zomerband kan alle vormen van de zomer aan met een aangename balans. De uiterst stabiele handling en logische besturing bieden gemoedsrust voor zowel snelle rijstrookwisselingen als plotseling remmen.
Lees meer

Nokian Wetproof

Nieuw Testwinnaar Tevredenheidsgarantie

Middelklasse en krachtige personenauto's

De nieuwe Nokian Wetproof is een veilige en betrouwbare zomerband voor personenauto's. De belangrijkste kenmerken van de band zijn uitstekende remprestaties op nat wegdek en een krachtige weerstand tegen aquaplaning, waardoor u zelfs op regenachti...
Lees meer

Nokian eLine 2

Nieuw Tevredenheidsgarantie Elektrische voertuigen

Middenklasse personenauto's

De nieuwe Nokian eLine 2 zomerband met AA-label staat garant voor topprestaties onder alle weersomstandigheden. Nauwkeurig stuurgevoel en optimaal comfort.
Lees meer

Nokian iLine

Tevredenheidsgarantie

Kleinere personenauto's en middenklasse gezinsauto's

Een zomerband die speciaal is ontwikkeld voor de Midden-Europese zomer: ideaal voor wie op zoek is naar prettig rijcomfort en maximale veiligheid bij elk weer. Deze band rolt licht af en biedt voordelig rijcomfort met aandacht voor het milieu.
Lees meer

Nokian Line

Testwinnaar Elektrische voertuigen

Middelklasse en krachtige personenauto's

De Nokian Line zomerband past zich snel aan zomerweer aan. Deze band biedt de best mogelijke grip en een precieze rijgevoel, zelfs bij hoge snelheden op door de regen doorweekte wegen.
Lees meer

Nokian zLine

Elektrische voertuigen

High-performances, sportieve auto's

De sportieve Nokian zLine is de professional voor veeleisende rijsituaties. Hij reageert onmiddellijk op stuurcommando´s en behoudt onder alle omstandigheden een perfect gevoel voor de weg.
Lees meer

96 % van alle klanten die een product beoordelen, raadt dit aan.

Rationele consumenten eisen veel van de producten die ze kopen. Persoonlijke gebruikservaringen kunnen bepalen of ze vinden dat ze een goede aankoop hebben gedaan.

Beoordeel uw banden!

Schrijf uw eigen beoordeling Bekijk productbeoordelingen

Aantal productrecensies
14177
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2