Bandeninnovaties

Bandeninnovaties

Ideeën, handmatig werk en high technology

De veiligheid van onze banden stamt van een grondig begrip van de noordse omstandigheden aangevuld met innovatie – een voortdurende stroom van ideeën toegepast voor het verbeteren van de veiligheid, de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid. De resultaten van ons werk zijn getest in omstandigheden waarin alleen de taaisten het redden. Al ons werk op het gebied van productontwikkeling draait om u en alle andere automobilisten, van wie we het dagelijkse rijden en de veiligheid willen verbeteren.

Vind de banden die het best bij u passen

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling

De hoofdtaak van R&D is het ondersteunen van de status van het bedrijf als de producent van ’s werelds beste winter- en bosbouwbanden. 

Het testen

Het testen

Ongeveer 50% van de kosten van de productontwikkeling wordt besteed aan testen. Goede testresultaten kunnen niet alleen in laboratorium omstandigheden en door middel van geautomatiseerde tests worden bereikt. Daarom testen we onze producten in real-life omgevingen.

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid komt van high technology, wetenschappelijke wapenfeiten, ervaring en testen. Voor u en uw familie.

Feiten over banden

Feiten over banden

Een kwaliteitsband is het belangrijkste veiligheidsaccessoire op uw auto. Het is een high-tech product dat gecreëerd is door zorgvuldige research en testen en het vereist onderhoud.

Testsucces

Testsucces

Onze alomvattende productreeks is speciaal gemaakt voor verschillende markten en hij blijft jaar na jaar successen behalen in tests van autotijdschriften. U kunt onder alle omstandigheden vertrouwen op onze testwinnende producten.

Onze wereldrecords

Onze wereldrecords

Testen onder extreme omstandigheden behoort tot de kern van de activiteiten en vereist unieke vaardigheden. We moeten nieuwe dingen proberen en onze grenzen opzoeken. Alleen dan kunnen wij banden ontwikkelen die veiliger en duurzamer zijn.