FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube

Bandeninnovaties – Ideeën, handmatig werk en high technology

De veiligheid van onze banden stamt van een grondig begrip van de noordse omstandigheden aangevuld met innovatie – een voortdurende stroom van ideeën toegepast voor het verbeteren van de veiligheid, de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid. De resultaten van ons werk zijn getest in omstandigheden waarin alleen de taaisten het redden. Al ons werk op het gebied van productontwikkeling draait om u en alle andere automobilisten, van wie we het dagelijkse rijden en de veiligheid willen verbeteren.Onderzoek en ontwikkeling

De hoofdtaak van R&D is het ondersteunen van de status van het bedrijf als de producent van ’s werelds beste winter- en bosbouwbanden. Het belangrijkste R&D-principe is gedurende 80 jaar hetzelfde gebleven: het ontwikkelen van banden voor consumenten die in noordse omstandigheden rijden en die onder alle omstandigheden veiligheid en duurzaamheid van hun banden eisen.

Populairste artikelen

Het testen

Ongeveer 50% van de kosten van de productontwikkeling wordt besteed aan testen. Goede testresultaten kunnen niet alleen in laboratoriumomstandigheden en door middel van geautomatiseerde tests worden bereikt. Daarom testen we onze producten in real-life omgevingen.

Populairste artikelen

Veiligheid

Veiligheid komt van high technology, wetenschappelijke wapenfeiten, ervaring en testen. Voor u en uw familie.

Populairste artikelen

Feiten over banden

Een kwaliteitsband is het belangrijkste veiligheidsaccessoire op uw auto. Het is een high-tech product dat gecreëerd is door zorgvuldige research en testen en het vereist onderhoud.

Populairste artikelen

Testsucces

Onze alomvattende productreeks is speciaal gemaakt voor verschillende markten en hij blijft jaar na jaar successen behalen in tests van autotijdschriften. U kunt onder alle omstandigheden vertrouwen op onze testwinnende producten. Hier is een overzicht van de vergelijkende tests waar onze zomer- en winterproducten aan deel hebben genomen!

Onze wereldrecords

Het nieuwe wereldrecord voor de snelste auto op ijs is bereikt door Nokian Tyres, uitvinder van de winterband, toen testrijder Janne Laitinen een snelheid behaalde van 335,713 kilometer per uur (208,602 mph) op het ijs van de Botnische Golf in de winterse vrieskou.

Populairste artikelen