Het testen van zomerbanden over de hele wereld

De zomer betekent een verschillend weertype, temperatuur en gemoedsinstelling voor iedereen. De state-of-the-art productontwikkeling van Nokian Tyres is gebaseerd op meer dan 80 jaar knowhow van de branche, vastberaden testen en het voortdurend zoeken naar betere oplossingen.

"Onze alomvattende knowhow en ongelooflijke innovatieniveau zijn onze sterke punten voor het testen van zomerbanden."
Juha Pirhonen, Product Development Manager, Nokian Tyres plc

Als ’s werelds meest noordelijk gelegen bandenproducent produceren we onze producten zorgvuldig op maat voor de verschillende regio’s, aangezien verschillende omstandigheden verschillende eisen aan banden stellen. Dit is de reden, waarom we onze pioniersproducten over de hele wereld testen.

In aanvulling op het gebruik van internationale testbanen onderzoeken en ontwikkelen we zomerbanden ook op onze eigen testbaan in Nokia. De moderne en veelzijdige testbaan die naast de fabriek van Nokian Tyres en de afdeling productontwikkeling ligt, biedt alle mogelijkheden voor het extreem flexibel en precies testen van de producten.

Innovatief en efficiënt testen, productontwikkeling en productie resulteren allemaal in test winnende banden die onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn. Nauwe samenwerking met leidende autoproducenten garandeert, dat de producten op optimale wijze gebruik maken van nieuwe technologieën.