Naar de volledige versie gaan »

Type voertuig

Band

Snowproof P

#nieuw #tevredenheidsgarantie #elektrische voertuigen

4.2 | 13 reviews

De nieuwe Nokian Snowproof P winterband is een sportieve en moderne combinatie van hoogwaardig rijgedrag en betrouwbare wintergrip. Dagelijkse rijsituaties zoals plotselinge wisselingen van rijstrook en met sneeuwbrij bedekte zijwegen worden met gemak verwerkt dankzij geavanceerde tractie, kortere remafstanden en verbeterde veiligheid in bochten.

Lees meer

Snowproof

#tevredenheidsgarantie #elektrische voertuigen

4.4 | 16 reviews

Het nieuwe topproduct van de uitvinder van de winterband is een meesterlijke combinatie van arctische expertise en een diepgaand begrip van de alpine winter. Ervaar totale controle, voortreffelijke winterveiligheid en een gebalanceerd rijgevoel on...

Lees meer

Hakkapeliitta R3

#testwinnaar #elektrische voertuigen

4.6 | 352 reviews

Noordse, non-studded Nokian Hakkapeliitta R3 winterband heeft de perfecte balans tussen veiligheid en comfort. Hij past zich aan alle weersveranderingen aan, biedt een meedogenloze grip en maakt het sturen gecontroleerd, nauwkeurig en pl...

Lees meer

WR A4

#tevredenheidsgarantie

4.4 | 62 reviews

Nokian WR A4 combineert op optimale wijze hoogwaardig rijgedrag en betrouwbare grip in de winter. Deze band biedt een evenwichtige rijervaring voor sportieve auto´s in snel veranderende weersomstandigheden.

Lees meer

WR D4

#testwinnaar

3.7 | 211 reviews

Nokian WR D4 is een veelzijdige winterband, ontworpen voor veilig en gebalanceerd rijden op natte en besneeuwde wegen.

Lees meer

WR D3

#testwinnaar

4.3 | 78 reviews

De Nokian WR D3 biedt eersteklas grip en een uitstekende handling voor de gevarieerde winteromstandigheden, waar u in Midden-Europa mee te maken kunt krijgen.

Lees meer

Naar de volledige versie gaan »