HET IS EEN PRACHTIGE REIS

Zomerbanden

Type voertuig

Band

Powerproof

#nieuw #tevredenheidsgarantie

5 | 3 reviews

De nieuwe Nokian Powerproof zomerband kan alle vormen van de zomer aan met een aangename balans. De uiterst stabiele handling en logische besturing bieden gemoedsrust voor zowel snelle rijstrookwisselingen als plotseling remmen.

Lees meer

Wetproof

#nieuw #testwinnaar #tevredenheidsgarantie

4 | 2 reviews

De nieuwe Nokian Wetproof is een veilige en betrouwbare zomerband voor personenauto's. De belangrijkste kenmerken van de band zijn uitstekende remprestaties op nat wegdek en een krachtige weerstand tegen aquaplaning, waardoor u zelfs op regenachti...

Lees meer

eLine 2

#nieuw #tevredenheidsgarantie #elektrische voertuigen

4.6 | 9 reviews

De nieuwe Nokian eLine 2 zomerband met AA-label staat garant voor topprestaties onder alle weersomstandigheden. Nauwkeurig stuurgevoel en optimaal comfort.

Lees meer

iLine

#tevredenheidsgarantie

4.1 | 15 reviews

Een zomerband die speciaal is ontwikkeld voor de Midden-Europese zomer: ideaal voor wie op zoek is naar prettig rijcomfort en maximale veiligheid bij elk weer. Deze band rolt licht af en biedt voordelig rijcomfort met aandacht voor het milieu.

Lees meer

Line

#testwinnaar #elektrische voertuigen

4 | 29 reviews

De Nokian Line zomerband past zich snel aan zomerweer aan. Deze band biedt de best mogelijke grip en een precieze rijgevoel, zelfs bij hoge snelheden op door de regen doorweekte wegen.

Lees meer

zLine

#elektrische voertuigen

4.3 | 29 reviews

De sportieve Nokian zLine is de professional voor veeleisende rijsituaties. Hij reageert onmiddellijk op stuurcommando´s en behoudt onder alle omstandigheden een perfect gevoel voor de weg.

Lees meer