do januari 4 12:00 2018 in categoriën Productreleases, Bedrijfsnieuws

Nokian Tyres introduceert nieuw state-of-the-art producten voor zijn assortiment winterbanden: Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian WR SUV 4 en Nokian WR G4

Het veelzijdige assortiment eersteklas winterbanden van ’s werelds meest noordelijke bandenproducent wordt gecompleteerd door de introductie door Nokian Tyres van in totaal vier nieuwe productfamilies. De hoofdmarkten voor de nieuwe generatie non-studded Nokian Hakkapeliitta R3 en de Nokian Hakkapeliitta R3 SUV voor SUV’s liggen in de Noordse landen, Rusland en Noord-Amerika. De nieuwe producten gaan ook de zaken van winterpioniers op andere markten ondersteunen, zoals China, Japan en Oekraïne.

De Nokian Hakkapeliitta is een speciaal product voor veeleisende winterse omstandigheden en het leidende winterbandenmerk in de Noordse landen, Rusland en Noord-Amerika.

“De nieuwe Nokian Hakkapeliitta R3 non-studded winterband is de nummer één keuze voor diegenen die uniek rijcomfort, veiligheid en groener rijden waarderen. Deze nieuwe producten die gebruik maken van state-of-the-art technologie gaan onze verkoop vergroten en ondersteunen in de komende winterseizoenen,” zegt Petri Niemi, Hoofd van Product and Pricing Management voor Nokian Tyres.

“Volgende winter wordt ons assortiment Hakkapeliitta winterbanden nog concurrerender dan ooit daarvoor, aangezien dit nieuwe product in het winterseizoen, de meervoudige testwinnaar Nokian Hakkapeliitta 9, vergezeld wordt door volledig nieuwe non-studded Hakkapeliitta winterbanden,” vervolgt Niemi.

In aansluiting op de Nokian Hakkapeliitta winterbanden introduceert het bedrijf volledig nieuwe winterproducten op zijn belangrijke groeimarkten in Midden-Europa en Noord-Amerika. De Nokian WR SUV 4 is een SUV-band voor het wisselende Midden-Europese weer. Zijn uitstekende handling zorgt zelfs bij hoge snelheden voor maximale gemoedsrust.

In Noord-Amerika is Nokian Tyres een pionier in de populaire All Weather banden. De uitgebalanceerde handling en betrouwbare grip van de nieuwe Nokian WR G4 personenautoband garandeert veilig rijden in ieder seizoen: van sneeuwstormen en brij tot stromende regen en door de zon verzengd asfalt.   

De nieuwe producten gaan in de lente van 2018 naar de retailers. De alomvattende en moderne matenselectie komt beschikbaar voor consumenten tijdens het winterbandenseizoen in de lente van 2018. Meer informatie over de nieuwe winterbanden wordt de komende winter en lente via verschillende kanalen gepubliceerd.

Meer informatie:

www.nokiantyres.nl

Contact:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]