Nokian
Rockproof

De Nokian Rockproof is ontworpen voor lichte vrachtauto’s, SUV’s en off-road gebruik

Ultieme duurzaamheid

De Nokian Rockproof is ontworpen voor lichte vrachtauto’s, SUV’s en off-road gebruik

De Nokian Rockproof, een nieuw product van Nokian Tyres, biedt extreme duurzaamheid voor professionele bestuurders en off-road enthousiastelingen. De Nokian Rockproof is een onverschrokken performer in steengroeven, bossen en mijngebieden. Deze stevige, nieuwe band is een onvermoeibaar werkpaard met een volbloed mijnelement die zelfs onverwachte impacts aankan tijdens veeleisend off-road gebruik.

  • ULTIEME DUURZAAMHEID VOOR VEELEISEND PROFESSIONEEL GEBRUIK
  • STEVIGE EN PRECIEZE HANDLING
  • STEENUITWERPERS VERBETEREN DE LEVENSDUUR
Nokian Rockproof

Een nieuwe, sterke, speciale band voor veeleisende professionals

Bekijk de video!

Hoor het van de gebruikers zelf

Canadian Dyer Logging operator Tom Brain uit Vancouver Island in British Columbia heeft de nieuwe, speciale band Nokian Rockproof getest. Tom werkt iedere dag in zeer uitdagende omstandigheden op bosbouwlocaties en rijdt op wegen die meestal bestaan uit steenslag. In de afgelopen maanden zijn Tom en zijn 4x4 er achter gekomen, dat de Nokian Rockproof aan duurzaamheid een nieuwe betekenis geeft.

“Uitzonderlijke kwaliteit”


“We hebben ruwweg 50 000 km afgelegd op deze banden en meer dan de helft daarvan op gravel. We rijden nogal wat off-road en in het verleden zijn we letterlijk naar een bosbouwlocatie gereden met banden die nog maar twee weken oud waren en teruggekomen met een lekke band. In de 50 000 km dat we met deze banden hebben gereden, hebben we misschien een lekke band gehad, wat echt uitzonderlijk is. Ik kan u verzekeren, dat de Nokian Rockproof echt een stevige band is”, zegt Tom.

Extreme snijbestendigheid – meer werkuren

De extreme snijbestendigheid van de band komt het best tot zijn recht bij professioneel gebruik in mijnen en steengroeven, maar ook bij off-road rijden.

Lees meer

Betere duurzaamheid

De steenuitwerpers verbeteren de levensduur van de banden en bieden aanvullende bescherming bij het voorkomen van schade aan het bandenlichaam.

Lees meer

Een nieuw type duurzaamheid en bescherming

De vezel maakt de band beter bestendig tegen impacts en snijschade die hem anders makkelijk kan beschadigen.

Lees meer

Tevredenheidsgarantie Nokian Tyres

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.

Tevredenheidsgarantie Nokian Tyres

Nokian Tyres Aramid-garantie

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.

Nokian Tyres Aramid-garantie

Afbeeldingen van Nokian Rockproof

Show photo gallery