vr november 10 10:38 2017 in categoriën Productreleases, Bedrijfsnieuws

Nokian Heavy Tyres op Agritechnica 2017:

Een niet te stoppen uithoudingsvermogen – vertrouwde kwaliteit ontmoet visionaire innovatie

Nokian Heavy Tyres, Nokia, Finland, november 9, 2017 Zowel vertrouwde kwaliteit als innovaties zijn nodig om modern en winstgevend landbouwbedrijven te kunnen exploiteren in de veranderende wereld. Dit heeft het leidende bandenmerk Nokian Heavy Tyres ertoe geïnspireerd om een reeks meer dan ooit alomvattende banden te presenteren op de handelsbeurs Agritechnica 2017.

De moderne landbouw vereist dat het werk snel, veilig en economisch gedaan wordt. Veelzijdige banden met een premium slijtageverhouding en een uitstekende grip zijn essentieel voor de beste resultaten. Dit heeft Nokian Tyres al tientallen jaren lang geïnspireerd – de ervaringen van de gebruikers en praktisch testen hebben onze alomvattende reeks banden doen uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Een nieuwe reeks Nokian CT banden – een nog bredere reeks bekende opleggerbanden

Nokian CT opleggerbanden zijn ontworpen voor extreem zware ladingen en de meest veeleisende landbouwtaken en aannemerstaken. Er is nu een nieuwe reeks van deze bekende flotatiebanden geïntroduceerd. De nieuwe, beschikbare maten zijn: 560/60R22.5, 600/50R22.5, 600/55R26.5 en 600/60R30.5.

Nokian TRI 2 – nieuwe testresultaten: meer bedrijfsuren op de weg en off-road

De stabiele en moeilijk slijtende Nokian TRI 2 biedt een comfortabele rijrespons en uithoudingsvermogen, zowel op de weg als off-road. De nieuwe testresultaten laten duidelijk zien, dat het een eersteklas keus is voor landbouwwerkzaamheden die zowel rijden als veldwerkzaamheden vereisen.

Uitmuntendheid komt voort uit ervaring: de visionaire Nokian Concept Tyre

De nieuwe Concept Tyre presenteert een reeks van de allerbeste kenmerken om de wereld van het runnen van landbouwbedrijven en aannemingsbedrijven te veranderen. Deze innovatieve band rust boeren en aannemers uit voor de aankomende businesskansen door nog veelzijdigere en economischere, op tractoren gebaseerde werkzaamheden dan ooit tevoren mogelijk te maken.

Voor het beter begrijpen van het heden en de toekomst van het evoluerende landbouwwerk verwelkomden wij u om onze allerbeste reeks banden te bekijken en om ook kennis te maken met onze nieuwste visies op de toekomst van het runnen van landbouwbedrijven.

Evenement: Agritechnica –‘s werelds grootste handelsbeurs voor landbouwmachines en apparatuur

Waar: Hannover/Duitsland, Stand #20B03

Wanneer: 12–18 november 2017

Over Nokian Tyres
Nokian Tyres is ’s werelds meest noordelijke bandenproducent. Het promoot en faciliteert veilig rijden onder veeleisende omstandigheden. We zijn de enige bandenproducent die gericht is op producten voor veeleisende omstandigheden en eisen van de klanten. De innovatieve banden voor personenauto’s, vrachtauto’s en zware machinerieën worden voornamelijk verkocht in gebieden met sneeuw, bossen en uitdagende rij-omstandigheden vanwege de veranderende seizoenen. We ontwikkelen onze producten met als doel duurzame veiligheid en milieuvriendelijkheid in de hele productiecyclus. In 2016 was de omzet van het bedrijf ongeveer € 1,4 miljard en er waren ongeveer 4400 mensen in dienst. De aandelen van Nokian Tyres staan genoteerd op de Nasdaq Helsinki Ltd.

Meer informatie:

http://www.nokiantyres.com/heavy
www.nokiantyres.com/flotation

Voor meer informatie: Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]