di juni 26 09:00 2018 in categorie Bedrijfsnieuws

Nokian Tyres rijdt triatleten in ’s werelds eerste middernacht Ironman

Komend weekend zal Nokian Tyres honderden triatleten tot geweldige resultaten rijden tijdens de uitverkochte Nokian Tyres IRONMAN 70.3 in Lahti, Finland. Veel bedrijfspersoneel en partners zullen deelnemen aan de wedstrijd, waaronder Hille Korhonen, President & CEO van Nokian Tyres.

Voor de aller eerste keer ooit zal dit wereldwijd zeer populaire evenement ’s nachts plaatsvinden in Finland. Omdat de Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland in de middag begint, zullen de triatleten de finish laat in de avond of rond middernacht gaan bereiken. De prachtige locatie maakt het evenement nog unieker. De schone, pittoreske, Finse natuur en het noorderlicht zorgen ervoor dat zowel de triatleten en de toeschouwers een onvergetelijke ervaring tegemoet gaan.

Voor Nokian Tyres, de hoofdpartner en titelsponsor van het evenement, is de triatlon veel meer dan een keiharde wedstrijd. De sport past van nature in de bedrijfswaarden die mobiliteit en een actieve levensstijl bevorderen.

- Triatlon is een sport die zeer goed bij onze bedrijfscultuur past. Er is standvastigheid en uithoudingsvermogen voor nodig. Voor ons betekent de triatlon betrokkenheid en doelgerichtheid, zorgen voor uw welbevinden en uw fysieke en mentale mogelijkheden op de proef stellen. Vastbeslotenheid en het geloof in uw mogelijkheden brengen zowel individuele personen als het bedrijf een stapje verder, aldus Hille Korhonen, President & CEO Nokian Tyres.

Triatlon van Hakkapeliitta houdt het personeel van Nokian Tyres al meer dan 20 jaar op de been

Nokian Tyres is reeds lang bekend met triatlon als sport en het de eigen Triatlon van Hakkapeliitta van het bedrijf inspireert het personeel al meer dan 20 jaar om goed te bewegen. Bijdragen aan het welbevinden van personeel heeft verstrekkende effecten.

- Onze internationale Triatlon van Hakkapeliitta helpt ons personeel actief te blijven en voor zichzelf te zorgen. Gezond, toegewijd en competent personeel legt de grondslag voor het succes van een bedrijf, aldus Korhonen.

Ironwoman volgt het voorbeeld

Hille Korhonen, President & CEO van Nokian Tyres, sport zelf ook heel graag. Korhonen vindt het gevoel van samenzijn altijd geweldig aan triatlons en dit heeft ertoe geleid dat zij zelf ook een volledige Ironman heeft uitgelopen.

- Fysieke inspanning is geweldig en alle sporten bieden mogelijkheden voor voortdurende beweging. Ik begon bijvoorbeeld zomaar met freestyle zwemmen zonder dat ik er ervaring mee had. Het voelde geweldig om na lange tijd eindelijk in open water te kunnen zwemmen, vertelt Korhonen.

Nokian Tyres brengt haar nieuwe SnapSkan service naar het evenement. SnapSkan verbetert wegveiligheid door deelnemers aan het evenement de mogelijkheid te bieden de conditie van hun banden snel en gemakkelijk te controleren op locatie.

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland vindt op 30 juni 2018 plaats in Lahti, Finland. 1.800 deelnemers met 41 verschillende nationaliteiten doen mee. Verwacht wordt dat zo’n 10.000 – 20.000 mensen de evenementlocatie zullen bezoeken.

Bekijk een live uitzending van de Nokian Tyres IRONMAN 70.3 op 30 juni 2018 via www.ironman.com

Video: Richting ’s werelds eerste middernacht Ironman

Foto’s en logos: www.nokiantyres.com/ironman2018

Nokian Tyres - Ironman logo

Meer informatie:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]