di oktober 13 11:58 2020 in categorie Bedrijfsnieuws

Nokian Tyres: Rudolf Perner is de nieuwe directeur in Duitsland

Sinds 1 augustus 2020 staat Rudolf Perner aan het hoofd van Nokian Tyres GmbH in Duitsland. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland leidt hij het bedrijf in Denemarken en in Nederland. Vóór zijn huidige functie van directeur van Nokian Tyres GmbH heeft hij verschillende nationale en internationale managementfuncties bekleed, laatstelijk als directeur bij Arla Foods.

Perner gaat zich de komende jaren richten op de groei van het bedrijf in Midden-Europa en Duitsland. Het opzetten en uitbouwen van een dealernetwerk in de regio zal hierbij een grote rol spelen. Nokian Tyres blijft zich inzetten om aan haar partners een uitstekende service en een goede kwaliteit te leveren.

Dankzij zijn Noord-Europese afkomst heeft Nokian Tyres een onvergelijkbare voorsprong op het gebied van winterbanden. Het uitgebreide productportfolio bevat echter ook veel zomer- en all-seasonbanden. Vorige maand nog introduceerde het Finse bedrijf zijn nieuwe familie van all-season banden: Nokian Seasonproof en Nokian Seasonproof SUV.

"Als technologisch pionier combineert Nokian Tyres hoogwaardige producten met de unieke Finse Hakkapeliitta-mentaliteit", zegt Rudolf Perner. "Voor mij is dit een perfecte combinatie, die het mogelijk maakt om onze sterke groeiambities in de regio te realiseren en meer klanten aan te trekken voor onze uitstekende banden. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging."

 

 

 

Verdere informatie:

Nokian Tyres GmbH, Am Tullnaupark 8, 90402 Nürnberg

Zuzana Seidl, Public Relations Manager CE, Nokian Tyres,
E-mail: [email protected], Tel.: +42 0 603578866

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague,
E-mail: [email protected], Tel.: +420 725 865 874