di juli 10 02:43 2018 in categorie Bedrijfsnieuws

Nokian Tyres verhoogt de productie in de Nokia-fabriek door het invoeren van vier diensten

Nokian Tyres plc verhoogt zijn productiecapaciteit voor banden voor personenauto's in de Nokia-fabriek met ongeveer 30% door het invoeren van vier ploegen. Voor deze capaciteitsverhoging worden meer dan 80 nieuwe mensen ingehuurd voor de productie van banden voor personenauto's in Nokia.

De aanwerving begint onmiddellijk en de arbeidscontracten gaan in per september, met de nadruk op het einde van het jaar. De productie zal uiterlijk in 2019 in vier ploegen draaien.

- Onze groeistrategie vereist toenemende productie. Nokian Tyres heeft een sterke groei doorgemaakt en ons doel is om dit pad te blijven volgen door onze Noord-Amerikaanse activiteiten te verdubbelen en onze activiteiten in Centraal-Europa de komende vijf jaar met 50% te laten groeien. Tegelijkertijd willen we ons aanhoudende marktleiderschap in de Scandinavische landen en Rusland zekerstellen, zegt Hille Korhonen, president en CEO van Nokian Tyres.  

De bandenproductie van Nokian Tyres voor personenauto's in Nokia gebeurt momenteel vijf dagen per week in drie ploegen. In de toekomst zal de fabriek zes dagen per week in vier diensten draaien.

Meer informatie over de vacatures: https://www.nokiantyres.com/company/vacancies/ 

Foto's: Nokian Tyres factory in Nokia 

Meer informatie:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

Over Nokian Tyres

Nokian Tyres is ’s werelds Noordelijkste bandenfabrikant en een van de duurzaamste bedrijven binnen de industrie. We bieden gemoedsrust onder alle omstandigheden door kwalitatief hoogwaardige, veilige en milieuvriendelijke banden te ontwikkelen voor passagiersvoertuigen, vrachtwagens en zware machines. We staan voornamelijk bekend om onze innovatieve winterbanden. Onze groep omvat ook de Vianor-keten, die is gespecialiseerd in voertuigonderhoud en bandenservices. In 2017 was de omzet van het bedrijf circa EUR 1,6 miljard en had het zo’n 4.600 werknemers in dienst. Nokian Tyres is onderdeel van Nasdaq Helsinki. Meer informatie: www.nokiantyres.com