Een veilige reis

Vind de banden die het best bij u passen

Können wir etwas für Sie tun?

In unserem Reifen-Guide finden Sie schnelle Ratschläge.

ONZE CONSUMENTENBELOFTEN

  •  14 DAGEN OMRUILEN voor een andere set banden indien u niet tevreden bent met uw nieuwe banden.

Onze zomerbanden zijn een essentieel onderdeel voor al uw zomeravonturen.

U kunt met een gerust hart genieten van elke zonnige dag en zware regenbuien trotseren in de wetenschap dat onze banden zijn ontworpen met het oog op topkwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, ondersteund door grondig onderzoek, ontwikkeling en tests.

 

Kies uw zomerbanden

95% BEVEELT ONZE BANDEN AAN

In 1934 ontwikkelden wij de eerste winterband ter wereld. Generaties werk en waardevolle feedback van bestuurders in het noorden hebben ervoor gezorgd dat moderne winterbanden uiterst veilig zijn. Lees reviews van gebruikers van onze producten of schrijf uw eigen review.

ONS NIEUWE SPAANSE TESTCENTRUM IS GEOPEND

Ons nieuwe, ultramoderne testcentrum in Spanje maakt het mogelijk om toekomstige bandenlegendes het hele jaar door te testen. De verschillende natte en droge testbanen en de hogesnelheidsovaal zorgen ervoor dat we ons op alle mogelijke omstandigheden hebben voorbereid - en u zich kunt concentreren op het genieten van het rijden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Waar moet u op letten bij het kiezen van banden? Waarom en hoe worden banden onderhouden? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en verkrijg meer kennis over banden!

Vind de dichtstbijzijnde dealer

 

Vind een dealer