FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
Hakkapeliitta LT3

Gemoedsrust voor winterse weersomstandigheden

Aramid-garantie

Premium winterband voor lichte vrachtwagens

Gemoedsrust voor winterse weersomstandigheden

De nieuwe Nokian Hakkapeliitta LT3 winterband biedt uitzonderlijke grip in de winter en uitzonderlijke rijstabiliteit in combinatie met een sterke structuur en een geweldig kilometrage. Ontworpen voor intensief gebruik tijdens de winter, maakt de nieuwe Nokian Hakkapeliitta LT3 net zo betrouwbaar en veilig op ijzige wegen als op met sneeuw bedekte bouwplaatsen.

  • VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID VOOR EXTREME WINTERSE OMSTANDIGHEDEN
  • 'S WERELDS EERSTE ROESTVRIJSTALEN STUDS ZORGEN VOOR MAXIMALE DUURZAAMHEID OMDAT ZE BESTAND ZIJN TEGEN CORROSIE DOOR ZOUT OP HET WEGDEK
  • KRACHT EN STABILITEIT VOOR ZWARE LADING
Officieel goedgekeurd als winterband Officieel goedgekeurd als winterband
Nokian Hakkapeliitta LT3

Uitzonderlijke grip in de winter en rijstabiliteit

Bekijk de video!

Meer tractie en weerstand tegen aquaplaning gevormd door sneeuw

De Nokian Hakkapeliitta LT3 is ontworpen om zelfs de meest extreme winterse omstandigheden veilig en betrouwbaar aan te kunnen. Voor zware voertuigen is tractie extra cruciaal. Het nieuwe, agressieve loopvlakpatroon van de Nokian Hakkapeliitta LT3 verwijdert effectief sneeuw en slush tussen de band en de weg. Het ontwerp van het loopvlak verbetert de stabiliteit en de stuurrespons, terwijl de op maat gemaakte lamellen uitstekende tractie en grip in de bochten bieden.

Lees meer

Eersteklas winterveiligheid

De Nokian Hakkapeliitta LT3 is gemaakt voor zware 4X4's en pick-upachtige, lichte vrachtwagens en is de perfecte band om over wegen te rijden en om een trailer te trekken tijdens de koude wintermaanden. Het nieuwe Arctic Stud Concept van Nokian Tyres voegt winterveiligheid toe door meer grip en duurzaamheid te bieden. De nieuwe studs zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zowel functionaliteit als stijl toevoegt.

Lees meer

Meer veiligheidsinnovaties

Extra bescherming voor een langere levensduur De Aramide zijwandtechnologie Lees meer
Een duurzame structuur met meer kilometers Arctic Grip-compound Lees meer
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.

Afbeeldingen van Nokian Hakkapeliitta LT3

Show photo gallery