ma november 13 07:59 2017 in categoriën Productreleases, Bedrijfsnieuws

Landbouwwerkzaamheden en aanneemwerkzaamheden met tractors hebben te maken met snelle veranderingen – de Nokian Tyres’ Concept Tyre staat voor een nieuw tijdperk

Nokian Heavy Tyres, Nokia, Finland, november 12, 2017 – Het veranderende veld van landbouwwerkzaamheden en aanneemwerkzaamheden met tractors heeft pioniers nodig. De nieuwe visionaire Concept Tyre van de Nokian Heavy Tyres presenteert een nieuw tijdperk in werken met tractors. Door het combineren van tractie op zachte grond en uithoudingsvermogen op de weg creëert hij nieuwe zakelijke mogelijkheden voor kleine landbouwers.

De Nokian Tyres’ Concept Tyre staat voor een nieuw tijdperk

De hele landbouwsector staat aan de rand van een nieuw tijdperk. De kosten van kleinschalige landbouw stijgen en subsidies gaan omlaag of zijn onzeker. Landbouwers worden geconfronteerd met de noodzaak om hun operatieve vaardigheden te diversifiëren door het starten van kleinschalige aanneemdiensten.

De trend is van specialisatie naar generalisatie en diversificatie. Dit heeft gevormd en zal blijven vormen de vraag naar nieuwe soorten apparatuur, met inbegrip van duurzame, meervoudig inzetbare banden die een veelzijdigere en economischere tractortoepassing dan ooit tevoren mogelijk maken.

Om te voldoen aan deze vraag presenteert Nokian Heavy Tyres dit jaar op de Agritechnica handelsbeurs de toekomst van landbouwwerkzaamheden en aanneemwerkzaamheden. De nieuwe Nokian Concept Tyre is speciaal ontworpen om veelzijdige, economische werkzaamheden mogelijk te maken. Hij biedt betrouwbaarheid en een lange levensduur en zijn visionaire loopvlakpatroon maakt all-round mobiliteit en zwaardere ladingen mogelijk.

Graag nodigen wij u uit om de nieuwe Nokian Concept Tyre samen met de omvattende reeks vertrouwde producten van Nokian Heavy Tyres te ontdekken die landbouwers over de hele wereld in staat stellen om het werk te klaren, van ruwe velden tot rotsachtige grond. 

Evenement: Agritechnica –‘s werelds grootste handelsbeurs voor landbouwmachines en apparatuur
Waar: Hannover/Duitsland, Stand #20B03
Wanneer: 12–18 november 2017

Over Nokian Tyres
Nokian Tyres is ’s werelds meest noordelijke bandenproducent. Het promoot en faciliteert veilig rijden onder veeleisende omstandigheden. We zijn de enige bandenproducent die gericht is op producten voor veeleisende omstandigheden en eisen van de klanten. De innovatieve banden voor personenauto’s, vrachtauto’s en zware machinerieën worden voornamelijk verkocht in gebieden met sneeuw, bossen en uitdagende rij-omstandigheden vanwege de veranderende seizoenen. We ontwikkelen onze producten met als doel duurzame veiligheid en milieuvriendelijkheid in de hele productiecyclus. In 2016 was de omzet van het bedrijf ongeveer € 1,4 miljard en er waren ongeveer 4400 mensen in dienst. De aandelen van Nokian Tyres staan genoteerd op de Nasdaq Helsinki Ltd.

Materiaal: http://www.nokiantyres.com/nhtconcepttyre_materials

Nokian Heavy Tyres homepage  www.nokiantyres.com/heavy

Meer informatie:

Jiri Kozich, Product Manager TRI & Agricultural Tyres Puh. +420 773 673 348, [email protected]

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing Puh. +358 10 401 7854, [email protected]