FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
WR SUV 4

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

Aramid-garantie
Tevredenheidsgarantie
Elektrische voertuigen

Gewaardeerde 3.8 gebaseerd op 13 klantentests 3.813

Wees de winter voor

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

De nieuwe Nokian WR SUV 4 winterband is een veilige en betrouwbare keus voor SUV’s en crossovers. Hij is speciaal ontwikkeld voor Midden-Europese SUV-rijders en garandeert de best mogelijke prestaties op sneeuw, brij en bij hevige regen door het bieden van een superieure grip op nat wegdek en een precieze handling. De robuuste en duurzame structuur gecombineerd met de Aramid Sidewalls garandeert dat de band stabiel is en de impacts en scheuren kan weerstaan, die kunnen ontstaan tijdens het rijden.

Het beste in de sneeuw: getest dor TÜV SÜD

  • UITSTEKENDE HANDLING OP NAT WEGDEK EN OP WEGEN MET BRIJ EN SNEEUW
  • MAXIMALE STABILITEIT EN RIJCOMFORT
  • EXTREME DUURZAAMHEID

* In opdracht van Nokian Tyres door TÜV SÜD Product Service GmbH getest in de periode februari-mei 2018. Bandenmaat: 235/60 R18 107V. Testvoertuig: Audi Q5 2.0 TDI, Audi A8 3.0 TDI. Testlocaties: Papenburg (D), Wachauring (A), Ivalo (FIN), Garching (D), FAKT Motion (D). Rapportnr. 713121973.

Officieel goedgekeurd als winterband Officieel goedgekeurd als winterband
Nokian WR SUV 4

We raden deze band ook aan voor elektrische en hybride auto's!

Lees verder

Overwin alle verrassingen die de winter in petto heeft

Met name ontwikkeld voor de Midden-Europese wegen kan de nieuwe Nokian WR SUV 4 alle vormen van het koude seizoen moeiteloos en effectief aan. De beste prestaties op sneeuw, brij en regen laten u genieten van de speelse kant van het winterseizoen.

Bekijk de video!

Nokian Tyres Aramid Sidewall technologie

Duurzaamheid en bescherming voor verrassende situaties

Het zijwandmengsel, dat uitzonderlijk duurzaam en bestendig tegen prikken is, bevat extreem sterke aramidevezels. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt door de luchtvaart- en defensie-industrie. Het aramidevezel maakt het zijwandrubber sterk, zodat het externe impacts weerstaat en druk tegen de wielflens.

Bekijk de video!

Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: Zij bieden de beste prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe Nokian zomer- of winterbanden, mag u deze gratis omwisselen voor een andere set.
Met dank aan alle Nokian Tyres-verkopers die aan dit programma meedoen: De unieke Aramid-garantie van Nokian Tyres dekt banden die onopzettelijk aan de zijwand zijn beschadigd en biedt u kosteloos een nieuw, vergelijkbaar product aan bij elke Nokian Tyres-retailer die deelneemt aan het programma.

Onderscheidingen en tijdschriftentests

OFF ROAD
Winnaar (gedeelde 1e plaats)

OFF ROAD 10/2020

Duitsland

Nokian WR SUV 4 255/55 R19 111V XL

De band wordt geprezen om zowel zijn goede besturing op ijs en sneeuw als om zijn goede remprestaties op droog wegdek. De WR SUV 4 kreeg ook zeer goede beoordelingen voor het rijgedrag op droog wegdek en voor de beste rondetijden op nat wegdek.

1.plaats

OFF ROAD 9/2018

Duitsland

Nokian WR SUV 4 235/60R18

WR SUV 4's sneeuw- en ijsprestaties, maakt de band de beste allrounder. Volgens het tijdschrift is de WR SUV 4 de enige band die algemene resultaten op een goed constant niveau levert onder alle omstandigheden: De nieuwe WR SUV 4 heeft de beste sneeuwrem- en acceleratieprestaties in combinatie met verbeterde zomereigenschappen.

Afbeeldingen van Nokian WR SUV 4

Show photo gallery