FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

DE SPORTIEVE EN MODERNE NOKIAN SNOWPROOF P

Als uitvinders van de winterband is het onze missie om u voor elke dag van de winter een veilige en evenwichtige reis aan te bieden.

Onze arctische expertise - voor uw Alpine-ervaring.

Bekijk de film

GEMOEDSRUST VOOR WINTERSE WEGEN

Hoewel het weer onvoorspelbaar kan zijn, mogen uw banden dat niet zijn. Of de lucht er helder uitziet of dat er sneeuw valt, op uw banden moet u kunnen vertrouwen.

De Nokian Snowproof P biedt veiligheid en efficiëntie op de momenten dat u die het meest nodig hebt - nauwkeurigheid en comfort op droge snelwegen, veiligheid en balans voor straten met sneeuwbrij in de stad en verbeterde wintergrip bij besneeuwde bergritten.

ALPINE PERFORMANCE - NAUWKEURIG RIJGEVOEL EN GEAVANCEERDE WINTERGRIP

Het veranderen van rijstrook op met sneeuwbrij bedekte snelwegen of het vanaf een beijsde kruising invoegen in druk verkeer kan een uitdaging zijn. Om deze uitdaging aan te pakken, hebben we het profielpatroon geoptimaliseerd om het contactgebied tussen de band en de weg te verbreden. Dit leidt tot verbeterde grip, logische besturing en stuurprecisie. We hebben ook de lamellen op maat gemaakt om het remmen te verbeteren en de grip te versnellen.

Samen met een nieuwe rubbersamenstelling noemen we dit Alpine Performance: controle en betrouwbaarheid tot aan de grenzen van de grip.

VEILIG IN SNEEUWBRIJ

Sneeuwbrij is een van de moeilijkste omstandigheden om mee om te gaan, vooral wanneer het tussen rijstroken op een drukke snelweg ligt. Om de natte eigenschappen van de band verder te verbeteren, is de nieuwe Alpine Performance-rubbersamenstelling ontworpen voor een breed temperatuurbereik. De Nokian Snowproof P trotseert veeleisende en koude winterdagen, maar levert ook bij mildere weersomstandigheden stabiele prestaties. Deze nieuwe, op maat gemaakte loopvlaksamenstelling verhoogt de grip op nat wegdek zonder afbreuk te doen aan de wintereigenschappen van de band.

UNIEKE “SNOW-HOW“ MET FORMULE 1 EXPERTISE

De nieuwe Nokian Snowproof P is ontworpen voor snel rijden in de Midden-Europese winter en dus kon de natuurlijke keuze om deze banden te testen op niemand anders vallen dan de Finse Formule 1-kampioen Mika Häkkinen. Hij is geboren en getogen in de zwaarste winterse omstandigheden, maar kent ook de eisen van het veranderlijke Midden-Europese weer. Als professionele coureur met een fraaie carrière op de F1-circuits is zijn kennis en gevoel voor het gedrag van banden vanzelfsprekend.

GENIET VAN HET RIJDEN OP SNEEUW MET MIKA!

HET IS EEN PRACHTIGE REIS

Wij zorgen zowel voor uw veiligheid als voor de bescherming van het milieu. We bieden gemoedsrust onder alle omstandigheden en laten ons Scandinavische erfgoed doordringen in elke band die we produceren.

Onze speciale winterexpertise en milieuwaarden vormen de kern van de nieuwe Nokian Snowproof bandenfamilie - ontworpen om van uw reis een prachtige reis te maken.

Bekijk de film

Voor media

Welkom bij onze database met beeldmateriaal! Hier vindt u het bronmateriaal, zoals persberichten, foto's en video's van ons nieuwe product. U kunt al het materiaal gratis gebruiken, zolang u de bron maar vermeldt.

PREMIUM WINTERBANDEN VOOR MIDDEN-EUROPA

Een band moet brandstof besparen, op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd, slijtage van de weg verminderen en minder geluid maken - en er goed uitzien. Talrijke innovaties en meer dan honderd winterbandoctrooien hebben de winterbanden van Nokian Tyres legendarisch gemaakt.

VOOR HET MILIEU

Een van onze belangrijke doelstellingen voor productontwikkeling is het verminderen van de rolweerstand, het verbeteren van het brandstofgebruik en de actieradius van onze banden. De band heeft gedurende de gehele levensduur effect op het milieu, omdat een lagere rolweerstand correspondeertmet een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.